El Futbol des de General es un bloc de : ceSabadell.com

Dos anys esperant el partit de diumenge

Si una cosa demana l’afició a crits és que la pedrera, destrossada fa uns anys, torni a donar fruits. Que part de la plantilla del primer equip sigui sabadellenca i forjada a la Ciutat Esportiva d’Olimpia. Des de l’arribada de Soteras a la presidència i de professionals encapçalats per l’ex jugador i ex entrenador David Pirri, és evident que el Futbol Base ha crescut notablement. S’han aconseguit ascensos a totes les categories. L’única taca fins ara era el Sabadell B. La Segona Territorial no és una categoria seriosa per el filial d’un club professional. El salt entre Territorial i la Segona B és enorme i la possibilitat que algun dels jugadors del B debutin amb el primer equip són nules. Començar a escalar divisions és l’únic camí.

Aquest diumenge pot ser el primer pas. El Sabadell B, després d’una gran segona volta, arriba líder a l’última jornada del campionat i depén d’ell mateix per assolir l’ascens. Qui ho anava a dir a mitja temporada amb canvi d’entrenador i el liderat  a gairebé 10 punts! Doncs al final l’esforç té la seva recompensa. Com a mal menor, el filial jugaria una promoció contra un segon d’un altre grup de Barcelona. Però no crec que arribem a aquest extrem. Aquest equip té qualitat de sobres per pujar directament i ara que tenen l’oportunitat no la deixaran escapar. N’estic convençut!

Avui parlant amb uns amics respecte a aquest equip, un d’ells afirmava que aquesta temporada ha disfrutat més a Olimpia que a la Nova Creu Alta. Estic totalment d’acord. És encomiable com aquests futbolistes, tots sense cobrar, disfruten amb el futbol. Entrenen entresetmana a les tantes de la nit després de tot el dia treballant, els que tenen la sort de tenir feina, o estudiant. Potser per això aquest equip enganxa més que l’altre. Diguem-ne que son més terrenals. Per això es mereixen l’ascens. Bueno, per això i perquè l’any passat es van quedar a les portes. Molts dels integrants de la plantilla ja van viure la decepció de la temporada passada i per aquest motiu crec que diumenge no fallaran a El Prat. Porten dos anys esperant aquest dia. Serà l’hora de les felicitacions. S’haurà de felicitar a molta gent, primer als jugadors. Després al cos tècnic que va agafar les rendes a mitja temporada amb una plantilla molt tocada. A gent que treballa per l’equip desinteressadament, però també s’ha de felicitar, i espero que així ho facin qui ho hagin de fer, a aquelles persones que van començar aquest projecte a l’estiu del 2008. El diumenge és la fi d’un trajecte que ha deixat pel camí a uns quants jugadors, entrenadors i ajudants, però que són igual de protagonistes. ‘De buen nacido es ser agradecido’

Article escrit per : Miguel Angel | El 28 maig 2010 | Arxivat a : General,Sabadell B |

1 Comentari »

  1. Comment by Manelinho — 31 maig 2010 @ 14:07

    Sí senyor! S’ha aconseguit l’ascens!!!
    Ja s’ha donat el ‘primer pas’ per tenir el Sabadell B a una categoria més digne. Això sí, no podem deixar de caminar.

    Felicitats campions!!!

Escriu el teu comentari


Si us plau, clica nomes un cop.
Si escrius un comentari per primer cop, aquest s'haurà d'aprovar abans de ser public.