Dos anys esperant el partit de diumenge

Si una cosa demana l’afició a crits és que la pedrera, destrossada fa uns anys, torni a donar fruits. Que part de la plantilla del primer equip sigui sabadellenca i forjada a la Ciutat Esportiva d’Olimpia. Des de l’arribada de Soteras a la presidència i de professionals encapçalats per l’ex jugador i ex entrenador David Pirri, és evident que el Futbol Base ha crescut notablement. S’han aconseguit ascensos a totes les categories. L’única taca fins ara era el Sabadell B. La Segona Territorial no és una categoria seriosa per el filial d’un club professional. El salt entre Territorial i la Segona B és enorme i la possibilitat que algun dels jugadors del B debutin amb el primer equip són nules. Començar a escalar divisions és l’únic camí.

Aquest diumenge pot ser el primer pas. El Sabadell B, després d’una gran segona volta, arriba líder a l’última jornada del campionat i depén d’ell mateix per assolir l’ascens. Qui ho anava a dir a mitja temporada amb canvi d’entrenador i el liderat  a gairebé 10 punts! Doncs al final l’esforç té la seva recompensa. Com a mal menor, el filial jugaria una promoció contra un segon d’un altre grup de Barcelona. Però no crec que arribem a aquest extrem. Aquest equip té qualitat de sobres per pujar directament i ara que tenen l’oportunitat no la deixaran escapar. N’estic convençut!

Avui parlant amb uns amics respecte a aquest equip, un d’ells afirmava que aquesta temporada ha disfrutat més a Olimpia que a la Nova Creu Alta. Estic totalment d’acord. És encomiable com aquests futbolistes, tots sense cobrar, disfruten amb el futbol. Entrenen entresetmana a les tantes de la nit després de tot el dia treballant, els que tenen la sort de tenir feina, o estudiant. Potser per això aquest equip enganxa més que l’altre. Diguem-ne que son més terrenals. Per això es mereixen l’ascens. Bueno, per això i perquè l’any passat es van quedar a les portes. Molts dels integrants de la plantilla ja van viure la decepció de la temporada passada i per aquest motiu crec que diumenge no fallaran a El Prat. Porten dos anys esperant aquest dia. Serà l’hora de les felicitacions. S’haurà de felicitar a molta gent, primer als jugadors. Després al cos tècnic que va agafar les rendes a mitja temporada amb una plantilla molt tocada. A gent que treballa per l’equip desinteressadament, però també s’ha de felicitar, i espero que així ho facin qui ho hagin de fer, a aquelles persones que van començar aquest projecte a l’estiu del 2008. El diumenge és la fi d’un trajecte que ha deixat pel camí a uns quants jugadors, entrenadors i ajudants, però que són igual de protagonistes. ‘De buen nacido es ser agradecido’

Article escrit per : Miguel Angel | El 28 maig 2010 | Arxivat a : General,Sabadell B |