Bravo Eneko!

Cada cop tenim més perfilada la plantilla 2010-2011. Cert, encara queden peces, i algunes d’elles prou importants com ara un jugador de banda dreta, un o dos centrals i jo apuntaria un altre davanter si finalment Joel acaba trobant equip. Per cert, jo soc del paré de comptar amb el de Juneda. Però avui estem d’enhorabona perquè tot fa indicar que Eneko Fernández de Garayalde, com m’agrada aquest nom, continuarà sent jugador del Sabadell per la propera temporada. Aquest cop, a tots els efectes.

Sincerament, no se qui va ser el que va descobrir aquest jugador, un futbolista que havia passat pels filials del Saragossa i del Barcelona i que estava oblidat a la tribuna de Mendizorroza, però sens dubte se l’ha de felicitar. En només 15 partits que ha jugat l’aragonés amb la samarreta arlequinada ha demostrat sobradament que pot ser un jugador molt útil en els esquemes de Lluís Carreras. I el que és més important, ha demostrat més compromís que d’altres en tota la temporada. L’última prova ha estat saber que ell volia jugar a la Nova Creu Alta com fos i que ha forçat al màxim per rescindir el contracte amb el Deportivo Alavés. Per tot això, bravo Eneko!

Com he dit abans, s’està perfilant una plantilla molt interessant i que pocs pensàvem que es podia confeccionar degut a una nova retallada en el pressupost. Segurament, ha tingut molt a veure la serietat amb la que es treballa aquí econòmicament parlant. No queda un altre que felicitar a la junta directiva per aquest fet, que a la llarga ens està portant pel bon camí. Esperem trobar i encertar amb els fitxatges que falten: extrem dret i, sobretot, un o dos centrals. Seguirem pendents del mercat de fitxatges, una mica aturat, però que a partir de dilluns segurament es tornarà a posar en marxa una vegada acabades les corresponents eliminatòries d’ascens a Segona i Segona B.

Article escrit per : Miguel Angel | El 16 juny 2010 | Arxivat a : Sabadell |