I no fa falta un altre davanter?

La veritat és que no sé si serà bona notícia o no, però el Sabadell abans d’arribar al mes de juliol, té gairebé tancada la plantilla 2010-2011. Cert que ja han passat més d’un mes i mig del darrer partit a Vilajoiosa, però és de felicitar als responsables esportius amb la rapidesa que s’ha confeccionat el planter. Una enveja per molts d’altres equips de la categoria. Ara veurem si hem encertat amb els fitxatges, bàsic a la Segona Divisió B i amb un pressupost tan limitat. Avui s’ha fet oficial el jugador de banda dreta que tant s’havia parlat. El primer que va sortir va ser Gàmiz de l’Alicante, però al final ha arribat Raúl Rodríguez, un altre de la Grama, com Toni Lao. Sembla que seran els amos de la banda dreta de la Creu Alta.

Així doncs, la plantilla 2010-2011 comptarà amb aquests jugadors:

Porters: De Navas i Oriol Torres (Inter Primavera)

Defenses: Toni Lao (Gramenet), Chapi Arnau, Agustín, Pep Pagès, Àlex Ruiz i Bermudo

Migcampistes: Robles, Puigdollers, Juvenal, Alberto Manga (Austràlia), Raúl Rodríguez (Gramenet), Fito (Sabadell B) i Eneko (Alavés)

Davanters: Joaquín Rodríguez (San Roque), Raúl Pradas, Marc Fernández (retorn cessió) i Aitor Ramírez ‘Peque’ (Damm Juvenil)

Amb aquest panorama a mi em falten dos jugadors realment important dins la plantilla i segons les informacions que rebem a través dels mitjans de comunicació locals sembla que per la direcció esportiva no ho és tant. Un central i un davanter haurien de ser posicions reforçades. A la part defensiva, només comptem amb Agustín i Pagès com a centrals. És a dir, dos jugadors per dues posicions que han de competir durant 38 jornades. Anem curts. I no em val que Toni Lao i Àlex Ruiz poden jugar de centrals, que en cas d’emergència ho poden fer, però no per norma general. Per tant, reforçar la zona central defensiva hauria de ser primordial.

Un altre posició primordial sota el meu punt de vista hauria de ser la davantera. Amb l’únic fitxatge de Joaquín Rodríguez, amb dos davanters molt joves com Marc Fernández i ‘Peque’, i l’incògnita de Raúl Pradas, em sembla que anem massa justos d’efectius. Fitxar un altre davanter de garanties? Potser, però i per què no es confia amb Joel Álvarez? Tant ell com Roberto sembla no comptar en els plans de Lluís Carreras, però el de Juneda ha estat un jugador que en els dos anys que ha estat aquí ho ha donat tot a la gespa. Lluitador com pocs, amb jugadors en forma al darrera com esperem que ho siguin Manga, Puigdollers o el mateix Juvenal, seria un jugador a tenir en compte. Si finalment el lleidatà no troba equip no ens tanquem en banda i donem una nova oportunitat a Joel.

Article escrit per : Miguel Angel | El 28 juny 2010 | Arxivat a : Sabadell |